Kinek ajánlott a thai masszázs?

Mindenkinek, életkortól és nemtől függetlenül. Álló- vagy ülőmunkát végzőknek, mozgásszervi – hát-, derék- és nyakfájdalmak, porckorongsérv, gerincferdülés, ízületi panaszok -, keringési – magas vagy alacsony vérnyomás, gyakori fejfájás, migrén – és pszichés – vegetatív és pszichoszomatikus panaszok – problémákkal küzdőknek szinte kötelező, de érdemes legalább havonta egyszer betegségmegelőző, életminőség-javító célzattal is igénybe venni.

Amit fontos tudni a thai masszázsról:

A thai masszázsszalonok képesített, több év tapasztalattal rendelkező thai masszőröket foglalkoztatnak, ennek ellenére elsősorban frissítő, relaxáló, közérzetjavító masszőrök, nem gyógymasszőrök. Terápiás felmérést, terv készítést, értékelést nem végeznek.

Krónikus fájdalmak esetén először keressék fel orvosukat, vizsgáltassák ki a fájdalom eredetét.

 

Milyen ruhát viseljek thai masszázs alkalomkor?

Természetesen bármilyen ruhában érkezhet a szalonunkba. Tradicionális thai masszázs választása esetén kényelmes felső- és alsó masszázsruhát kap masszőreinktől.

Az aroma olajos masszázs ideje alatt csak törölköző van a testen.

A masszázs ideje alatt minden ékszert le kell venni, mert az balesetveszélyes. A masszázs előtt és után igénye szerint zuhanyozhat teljesen különálló zuhanyzónkban.

 Lehet-e speciális kérésem a masszázs iránya vonatkozásában?

A masszázs egy tudományosan alátámasztott, évezredek alatt kifinomított eljárás és sorrendiség szerint történik, de – amennyiben ezt igényli – a masszőrnek a figyelmét felhívhatja olyan érzékeny, vagy többlet-masszírozást igénylő pontjaira, amelyről úgy érzi, hogy azzal a masszőrnek külön is foglalkoznia, vagy hanyagolnia kell. Természetesen a masszőr az Ön kérését figyelembe fogja venni és a kezelést ennek figyelembe vételével fogja végezni.

 Mikor nem ajánlott a Thai Masszázs?

A masszázs bármelyik válfaját bárki számára ajánljuk 14 éves kor felett. Gyermekek részére is ugyanakkor jót tehet a masszázs, de csak korlátozott ideig (max. 30 percig). Vannak ugyanakkor olyan betegségek, vagy egészségi állapotok, amikor ezt a masszázst nem javasoljuk.

A legfontosabbak ezek közül az alábbi állapotok, betegségek:

lázas állapot; akut reumatikus és egyéb gyulladásos megbetegedések esetén (pl. torokgyulladás, fogfájás, mandulagyulladás); menstruáció alatt, az első 3 napban főként; súlyos cukorbetegség; veseelégtelenség; peace maker esetén; műtétek után minimum 6 hét várakozási idő szükséges (illetve orvossal való konzultáció); súlyos szívelégtelenség; bőrgyógyászati problémák, rendellenességek; csontritkulás; magas vérnyomás; művégtagok, protézisek; súlyosabb fokú visszértágulat; Heveny gyulladás a visszerekben (leszakadhat egy darab -embólia); Gombás láb, mivel a masszázs során szétterjedhet a fertőzés; Orbáncos láb, égés, lábszárfekély, üszkösödés vagy nyílt seb, törés; Mérgezések, akut rosszullétek (gyors, gyakran intenzív ellátást igényel); daganatos megbetegedések; Fertőző betegség; Olyan betegségek, amelyek orvosi beavatkozást igényelnek; Veszélyeztetett terhesség; Alkoholos, drogos állapot

Mindazonáltal javasoljuk, hogy kétség esetén konzultáljon kezelőorvosával a thai masszázs alkalmazhatóságáról.

Be kell-e jelentkezni thai masszázsra?

 Érdemes bejelentkezni thai masszázsra az „elérhetőség” menüpontban található telefonszámon, hogy biztos Ön legyen a következő; ne kelljen várnia.

Bejelentkezés esetén kérjük érkezzen időben, mert a soron következő vendégekre való tekintettel az időpontot maximum 10 percig tudjuk tartani.

Abban az esetben ha nem érne a szalonba időben, vagy az előre foglalt időpont előre láthatólag nem alkalmas, lemondaná az időpontot kérjük szépen jelezze nekünk telefonon; bármelyik szabad időpontba készségesen átregisztráljuk.

Lehetőség van kényelmesen, gyorsan időpontot foglalni honlapunkon :

Időpont foglalás 

Lehet-e fizetni bankkártyával?

igen, a következő bankártyák használatára vanlehetőség:

bankkártya elfogadóhely - Smile Thai Masszazsszalon Budapest

Lehet-e fizetni Szép Kártyával?

igen, lehetséges a fizetés Szép kártyával. Mindhárom Szép Kártyát elfogadjuk; OTP, K&H,és MKB Szép Kártyákat. Kizárólag a „szabadidő” zsebből.

Szép kártya elfogadóhely -Smile Thai Masszázsszalon Budapest