Profi, képesített thai masszőz hölgyek várják szeretettel vendégeinket 3 masszázsszobával, zuhanyzási lehetőséggel hangulatos környezetben, kellemes zenével Budapesten, a 13. kerületben, a Hegedűs Gyula utca 27/a címen, Újlipótváros szívében, a Nyugati Pályaudvar, a Westend City Center Bevásárlóközpont, a Lehel-tér és a Jászai Mari tér közelében a thai masszázs változataival.

Várjuk kedves vendégeinket akiknek fontos az egészségmegőrzés, a feszültség csökkentése, lazítás, kikapcsolódás, és nem utolsó sorban azokat akik szeretik a thai masszázszt.

Az eredeti thai masszázs kezelés enyhíti fáradtságát, csillapítja fájdalmát és segít  visszaszerezni frissességét. Serkenti, nyugtatja a lelket és a testet.

Javítja a nyirokkeringést és a vérkeringést, elősegítve a szervezet méregtelenítését.

Stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket. Az érzéssel végzett nyújtások és húzások oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát.

Thai masszázs kezelés után frissnek és ruganyosnak érezzük magunkat. Érezhető, mennyivel könnyebben mozgunk! Izmaink merevsége, betokozódása megszűnik.

 Ha egyszer eljön, biztos, hogy ismét visszatér.

SZÉP – kártya fizetési lehetőség: mindhárom szolgáltató SZÉP-kártyáját elfogadjuk a szabadidő zsebből.

Kérjük jelentkezzenek be telefonon – +36205287886 -, vagy használják az oldalunkon található foglalás gombot és foglaljanak időpontot  a masszázsra kényelmesen, gyorsan, egyszerűen.
Időpont foglalás